STK bez starostí

298

Čeká vaše vozidlo technická kontrola? A nechcete ztrácet čas a nervy? Máme pro vás další novinku a to službu od společnosti AUTOMATO. Službu STK bez starostí objedná jednoduše na pár kliků každý uživatel aplikace AutoMobil a navíc s příjemnou slevou.

Potřebuje vaše auto technickou prohlídku?

Zná to každý řidič nebo majitel vozidla. Jednou za čas je třeba vzpomenout si na termín technické kontroly a rozjede se kolečko zařizování – najít nejbližší stanici s volným termínem, vzít si dovolenou v práci nejlépe na celý den, vyrazit s vozem směr STK, vystát frontu a předat všechny doklady na přepážce, najet s vozem na linku a doufat, že je vozidlo v odpovídajícím technickém stavu a projde kontrolou, zpět do čekárny a počkat na doklad o provedené prohlídce…

Opravdu to nejde jednodušeji? Chcete využít svůj čas lépe a ne čekáním na STK?
Máme pro vás STK na klíč.
Objednejte si novou službu od AUTOMATO v aplikaci AutoMobil.

Stačí pár jednoduchých kroků:

  • Otevřete si aplikaci AutoMobil od INSIA.
  • Aplikace zobrazuje termín příští technické prohlídky.
  • Na pár kliků si objednáte službu STK bez starostí v pohodlí domova.
  • Po objednání vám zavolá technik, aby s vámi domluvil vše potřebné – termín a provedení technické prohlídky po celé ČR.
  • Technik ve sjednaném termínu vyzvedne vaše vozidlo u vás doma nebo v práci a navštíví s ním stanici technické kontroly.
  • Při vrácení vozu obdržíte veškeré dokumenty o provedení prohlídky STK a protokol a výsledek STK dostanete také v online přehledu vozu.
  • Po dokončení kontroly vám technik opět přistaví vozidlo na požadované místo.

Kolik služba stojí?

Automato cena

Pro uživatele aplikace AutoMobil jsme dohodli u společnosti AUTOMATO slevu a zrušení přirážky za platbu až po provedení služby. Výsledná cena této služby je tak o 249,- Kč nižší.

Jen pro uživatele aplikace AutoMobil je
cena 1 890,- Kč

(nezahrnuje poplatky hrazené na STK)

Bez poplatku za příjezd technika. Doprava technika po celé ČR v ceně.

 

Více informací o službě STK bez starostí se dočtete na stránkách společnosti AUTOMATO – https://automato.cz/produkt/stk/

 

Další užitečné funkce aplikace AutoMobil objevte sami zde.

 

Aplikace AutoMobil je nepostradatelný partner nejen na cestách!

google-play-badgeapp-store_cz-01