V aplikaci AutoMobil si můžete nově sjednat asistenční služby!

502

Aplikace AutoMobil se opět hlásí s novou funkcí, díky které si můžete jednoduše a pohodlně sjednat kvalitní asistenční služby pro váš osobní automobil a motocykl, a to přímo v aplikaci! S asistenčními službami získáte jistotu, že když se na cestách něco pokazí, nebudete v tom sami a bude o vás postaráno. Objevte novou funkci v aplikaci AutoMobil i vy!

Sjednejte si asistenční služby přímo v aplikaci AutoMobil!

Při cestování autem nebo na motorce může dojít k mnoha nepříjemným situacím, které vám mohou překazit den, víkend nebo klidně celou dovolenou. Vybitá baterie, defekt na pneumatice, porucha motoru nebo bouračka.

Všechny tyto nečekané problémy mohou být frustrující a stresující, zejména pokud se vám stane daleko od domova nebo v noci. Ale s asistenčními službami pro automobily a motocykly máte vždy jistotu, že když se něco takového stane, budete mít rychlý a spolehlivý způsob, jak vyřešit problém. A odteď je můžete sjednávat přímo v aplikaci AutoMobil.

  • Asistenční služby je možné sjednat jak na měsíc (což je ideální pro potřeby dovolené), tak v ročním programu (s ním máte zajištěnou špičkovou péči po dobu 365 dní kdykoliv usednete za volant).
  • Pojištění asistencí je nezávislé na povinném ručení nebo havarijním pojištění. Můžete si je tedy sjednat i v případě, že vozidlo nevlastníte a jedete na dovolenou zapůjčeným (služebním) vozem.
  • 100 000 Kč limit pro krytí asistenčních zásahů královsky postačuje pro zajištění odtahu třeba  z Dubrovníku do Prahy (cca 1 300 km). Běžné základní asistence v rámci pojištění vozu zajišťují zpravidla odtah do 50 km.

Co jsou asistenční služby AutoCare

Asistence AutoCare od Europ Assistance je jedinečná služba pro majitele osobních automobilů a motorek, kteří chtějí mít na cestách absolutní jistotu, že jejich nesnáze pomohou v jakékoliv situaci vyřešit opravdoví odborníci. AutoCare nabízí nejvyšší plnění na trhu a operátoři Europ Assistance jsou vám k dispozici 24/7, to bez ohledu na to, kde se nacházíte. AutoCare vám kryje záda ve všech evropských státech, kde platí zelená karta. Navíc se nemusíte bát žádných skrytých poplatků.

2Nezapomeňte na trezor!

Pro maximální bezpečnost doporučujeme aktivovat i trezor na doklady, díky kterému získáte ještě vyšší úroveň zabezpečení vašich osobních dokladů.

Aplikace AutoMobil je tu s námi už přes dva roky a neustále přicházíme s novými vylepšeními.

Co vše do aplikace přibylo?

Aplikace AutoMobil je nepostradatelný partner na cestách!

google-play-badgeapp-store_cz-01