INSIA zůstává se svými poradci v kontaktu i během pandemie. Uspořádala pro ně online konferenci

795

Společnosti INSIA a.s. se i v této výjimečné době podařilo uspořádat velkolepou online konferenci, které se zúčastnilo přes 400 členů sítě v České republice a na Slovensku. Hlavním speakerem konference byl Ivan Špirakus, Osobnost pojistného trhu za rok 2020. Jak akce probíhala?

I když současná situace neumožňuje pořádání klasických konferencí, síť pojišťovacích a hypotečních makléřů hostovala jednu z největších online událostí na pojistném trhu. Konference nesla podtitul “Pro vše, co je před vámi” a měla za cíl představit novinky a plány INSIA jejím členům sítě. Na konci února proběhla první verze online konference pro Českou republiku, které se zúčastnilo přes 250 hostů. Týden na to se uskutečnila akce i pro Slovensko a celkem na ni dorazilo přes 150 účastníků.

Nechyběl Ivan Špirakus, Osobnost pojistného trhu za rok 2020 a další velká jména jako Radek Havlena, pro slovenskou část dále Vladimír Matuščin, Monika Vlčková, Jozef Belko a Katarína Sadloňová. Ivan zde představil mimo jiné žhavou novinku z dílny INSIA, dostupnou všem řidičům. Aplikaci AutoMobil, která jim usnadní evidenci a správu elektronické dálniční známky a pomůže mít po ruce důležité informace o vozidle.

Aby byla konference uživatelsky přívětivější a dostupná pro větší množství lidí, byla první část konference předtočená ve studiu a následně pro diváky streamovaná. Ve druhé části se pak mohli posluchači zúčastnit živé debaty a zeptat se na vše, co je zajímalo. Produkční stránku akce zajišťovala společnost Tom Production s.r.o.

konference_i_1 konference _i_2

Jsme zvyklí se s našimi partnery v síti INSIA pravidelně setkávat, ať už na specializovaných produktových dnech nebo výroční konferenci INSIAFEST. Ta se loni poprvé od roku 2008 nemohla kvůli pandemii koronaviru konat. Za uplynulý rok jsme proto uspořádali přes sto interních online školení či setkání a naučili se, jak v tomto virtuálním prostředí fungovat. Cílem nového formátu této akce ve virtuálním světě bylo posunout se o krok dopředu a  současně přinést našim kolegům alespoň takto, přes obrazovky jejich monitorů zážitek z velké konference, ukázat připravované novinky a povzbudit je v jejich činnosti,” prozradil Ivan Špirakus.

Podívejte se na ukázku z INSIA Konference 2021 – Pro vše, co je před vámi

 

 

O INSIA

INSIA je jednou z největších sítí pojišťovacích a hypotečních makléřů. Klade důraz na vývoj nejmodernějších online nástrojů, servis a zázemí. Členům sítě nabízí bezkonkurenční podmínky a celou řadu výhod, díky kterým jsou vždy o krok před konkurencí. Komplexní podpora nezávislých makléřů je základním stavebním kamenem podnikatelské filozofie sítě INSIA.