INSIA ACADEMY – Připravte se ZDARMA na zkoušky!

2107

Už jste vyzkoušeli mobilní aplikaci INSIA ACADEMY, která vám pomůže s přípravou na zkoušky odborné způsobilosti? Je přístupná komukoliv a zdarma! Vyzkoušejte i vy tohoto skvělého pomocníka, který pomohl spoustě finančním poradcům na jejich cestě za úspěšným složením zkoušek. Nyní i pro operační systém iOS!

Příprava na zkoušky nebyla nikdy jednodušší

INSIA ACADEMY je bezkonkurenční aplikace, kterou ocení především hypoteční makléři a finanční poradci, kteří se připravují na zkoušky odbornosti dle Zákona o spotřebitelském úvěru. Nově aplikace obsahuje oficiální otázky ke zkouškám odbornosti nutných pro distribuci pojištění a zajištění včetně zkušebních testů. Dále obsahuje testy odbornosti pro podnikání na kapitálovém trhu!

Ing. Ivan Špirakus, generální ředitel společnosti INSIA, uvedl na adresu aplikace: „Jsem rád, že aplikace plní svůj účel a je o ni tak velký zájem. Právě proto jsme se rozhodli, že ji budeme pravidelně vylepšovat. Jde o skvělý nástroj zdarma, který pomůže všem budoucím absolventům odborných zkoušek nejen s otázkami ohledně spotřebitelského úvěru, ale i podnikání na kapitálovém trhu. “

Vše na jednom místě

Aplikace obsahuje kompletní oficiální otázky ČNB k odborným zkouškám. Umožňuje neomezené procvičování zkušebních testů, a to včetně návratu k rozpracovanému testu a pokračování od poslední zodpovězené otázky. Aplikace je velmi jednoduchá, intuitivní, obsahuje statistiku odpovědí při procházení i nápovědu a podmínky splnění testů.

„Musel jsem svou recenzi upravit. V rámci příprav na všechny zkoušky ji používám už nějakou dobu. A musím říct, že k dnešnímu dni je naprosto špičková. Pořád na ní pracujete (což je vidět na pravidelných aktualizacích) a zdokonalujete ji. Díky za Vaši práci a za možnost využívat ji zdarma. I když ve stavu ve kterém je teď, bych za aplikaci i zaplatil.“ zní recenze v Google Play od uživatele sas dax.

I jablíčkáři si přijdou na své
Ještě nedávno jste si mohli aplikaci stáhnout jen do zařízení s operačním systémem Android. To už je historie, protože nově si aplikaci mohou stáhnout i ti, kteří mají v kapsách iPhone.

Učte se efektivně!

  • Volba cvičného nebo ostrého testu.
  • Procházení všech otázek s možností filtrování.
  • Ukládání průběhu testu (o test již nepřijdete) + historie vašich testů.
  • Možnost vyřazovat otázky, které už procvičovat nechcete.

Otázky ke zkouškám v aplikaci dle ČNB:
– zkoušky dle zákona č. 257/2016 Sb., o spotřebitelském úvěru platné od 6. 11. 2019
– zkoušky dle zákona č. 256/2004 Sb., o podnikání na kapitálovém trhu, ve znění pozdějších předpisů platné od 23. 10. 2019
– zkoušky dle zákona č. 170/2018 Sb., o distribuci pojištění a zajištění platné od 13. 8. 2019

Štěstí přeje připraveným

Tak na co ještě čekáte? Stahujte aplikaci INSIA Academy v obchodě Google Play nebo Appstore.