FIKATOUR 2020 – 5 největších nebezpečí zákona o distribuci pojištění a zajištění!

807

Chcete se zúčastnit setkání, které vám může opravdu hodně dát?
Potkejte se s Ivanem Špirakusem, dlouholetým místopředsedou AČPM, který osobně vyjednával podobu nového zákona. Zjistíte, zda se největších chyb při dodržování tohoto zákona v praxi nedopouštíte i vy.

Nová stanoviska a vysvětlení ČNB jsou často překvapivá a přinášejí další potíže při nastavení pracovních postupů. Stále je tu řada nejasností a záludných otázek.

Co je FIKA TOUR 2020?

ROADSHOW hned po celé ČR. FIKA je způsob, jak si užívat života, vyřešit problém, setkat se s přáteli nebo poznat nové. Je to čas odpočinku, načerpání nové energie a příjemně strávená chvilka.

Co se bude probírat?

  • Záznamy z jednání jsou stále veliké téma.
    Nová stanoviska ČNB požadují doložení časového průběhu poradenského procesu. Jak lze tento požadavek v praxi naplnit? A co to vlastně znamená?
  • Co jsou velká pojistná rizika, jak je zjistit a co z toho vyplývá?
    Že se pojištění velkých rizik týká jen průmyslových? Omyl!
  • Jak na archivaci nabídek?
    Zcela nová oblast archivace nabídek přinesla spoustu další administrativy. Co tato povinnost vlastně znamená a jak je možné ji efektivně plnit?
  • Kdy a jak poskytnout klientovi “radu”?
    Investiční životní pojištění se pod silným tlakem nového zákona rychle ztrácí z trhu. Kdy musíte poskytovat radu a kdy ne? Jak poznáte, co je podstatná změna smlouvy?
  • Jak se efektivně připravíte na odborné zkoušky?
    Už víte, jakou kombinaci zkoušek budete dělat? Z čeho a jak se budete učit?

Možná po našem setkání změníte názor. Máme pro vás pár skvělých tipů.

Získejte vstupenku ZDARMA

Na co ještě čekáte? Navštivte www.fikatour.cz a zarezervujte si místo ve vašem městě ještě dnes! Nenechte si ujít nezapomenutelné setkání s Ivanem Špirakusem!