INSIA představuje revoluční nástroj INPROS, který umí vytvořit dokonalou online prezentaci pro jakýkoliv pojistný a finanční produkt

528

Síť pojišťovacích a hypotečních makléřů INSIA opět přepisuje dějiny tuzemského pojišťovnictví! Přináší na pojistný trh revoluční nástroj INPROS, který změní způsob, jakým budou specialisté prezentovat svým klientům nabídky pojistných a finančních produktů.

Moderní interaktivní online prezentace, díky které uzavřou pojišťovací specialisté více obchodů

S nástrojem INPROS dokáže specialista vytvořit úžasnou online interaktivní nabídku jakéhokoliv pojistného produktu. K vytvoření prezentace může použít některou z připravených šablon, popřípadě si vytvořit úplně vlastní. Tu pak klientovi zašle jako jednoduchou URL adresu. Odpadá tak nutnost připravovat složité prezentace ve formátu PDF. Navíc se každá změna v prezentaci automaticky ukládá, takže mají jak specialista, tak i klient, všechny informace přehledně na jednom místě.

Třešničkou na dortu je interakce mezi specialistou a klientem. Oba totiž mohou do prezentace vkládat vlastní komentáře a poznámky, takže oba v reálném čase mají přehled o tom, nad čím je potřeba se zamyslet a co je potřeba dotáhnout, aby došlo k úspěšnému sjednání pojistného produktu. Navíc jsou do nástroje zabudované další volitelné prvky, analýza a zpětná vazba.

Nástroj INPROS tak modernizuje a vylepšuje způsob, jakým se dosud dělali prezentace pro jednotlivé produktové nabídky. Nabídku vytvoří specialista během chvilky a navíc s ní bude mít ve výsledku mnohem méně práce.

 „Naši spolupracovníci potřebují mít nejen něco, co klientům nabídnou navíc (jako je třeba aplikace do telefonu), ale chceme jim dát nyní i speciální nástroj pro nabídku a výběr dané pojišťovny. K tomu vyvíjíme nový interaktivní systém pro online prezentaci – tedy komunikaci klienta s makléřem – aby to byl právě uživatelský zážitek. Zároveň klientovi umožní podílet se na výběru jednotlivých složek i detailů uzavírané smlouvy, a tím posílit pocit, že řešení sám vytváří a má nad výběrem kontrolu. Bude to univerzální systém na prezentaci nabídky jakéhokoli finančního produktu (jakéhokoli typu pojištění, ale třeba i hypoték). Opět včetně všech záznamů, štábní kultury, povinného compliance i doporučení.“ prozradil Ivan Špirakus, generální ředitel společnosti INSIA.

Chcete prozkoumat INPROS jako první?

Pokud chcete získat přístup k INPROS mezi prvními, vyplňte tento formulář. Pro získání exkluzivní ceny licence ve výši 1 000 Kč použijte PROMO kód: IBN1000

Ano, chci vyzkoušet INPROS