Nová mobilní aplikace AutoMobil pomůže vám i klientovi

758

Nová mobilní aplikace AutoMobil pomůže s nákupem a správou elektronické dálniční známky

Nová aplikace z dílny INSIA nese název AutoMobil a pomůže vašim klientům s nákupem a správou elektronické dálniční známky. Je k dispozici pro operační systém Android a iOS. Díky mnoha dalším funkcím budou mít vaši klienti všechny důležité informace o jejich vozidle vždy po ruce. Co je však ještě důležitější, aplikace je jedním z mnoha kroků k budování zákaznické zkušenosti klienta.

Co vše aplikace AutoMobil umí:

  • nákup a správa elektronické dálniční známky
  • údaje o vozidle přehledně na jednom místě
  • důležitá data a termíny ve volitelných notifikacích
  • jednoduchý průvodce v případě poruchy či nehody
  • mapa nejbližších stanic STK
  • linka pomoci řidičům a kontakty na pojišťovny

Elektronická dálniční známka

Aplikace pomůže nejen s nákupem nové elektronické dálniční známky. V aplikaci má klient možnost si zaevidovat platnost dálniční známky, a navíc si může nastavit i automatické upozornění na blížící se konec její platnosti. AutoMobil dokáže dokonce evidovat i zahraniční dálniční známky ve vybraných zemích.

Díky aplikaci má majitel automobilu pohromadě údaje o jeho vozidle, platných smlouvách, dálničních známkách a důležitých datech. Pokud navíc vlastní více automobilů, může si do aplikace zadat každý zvlášť.

Příjemnou funkcí jsou volitelné notifikace. Ty upozorní na blížící se termín technické kontroly, připomenou výročí pojistných smluv a pohlídají končící platnost zelené karty a elektronické dálniční známky.

A co když přijde porucha nebo nehoda?

I na to má AutoMobil řešení! Aplikace krok po kroku povede a pomůže danou situaci vyřešit rychle, v klidu a správně.

Aplikace obsahuje kontakty na hlášení škodní události a linky pro pomoc řidičům. Navíc díky ní uživatel přesně ví, jaké pojištění vozidla má. V detailu smlouvy navíc vidí infolinku a asistenční linku pojišťovny, u které má dané pojištění sjednáno. Do aplikace lze vložit potřebné dokumenty a mít je tak vždy po ruce.

AutoMobil automaticky upozorní na vypršení platnosti STK, a dokonce umí pomocí integrované mapy a polohy vyhledat nejbližší stanici.

Třešnička na dortu – prohlubování vztahu mezi klientem a makléřem

Aplikace mimo jiné prohlubuje i vztah mezi klientem a makléřem. Protože, i když je aplikace veřejná a může ji používat kdokoliv, makléři ze sítě INSIA mají tu výhodu, že se INSIA klientům zobrazují v aplikaci jejich kontaktní údaje .

Takže kdykoliv se klient ocitne v nesnázích, může se za pomocí aplikace během chvilky spojit se svým makléřem a nechat si poradit, jak se v dané situaci zachovat.

Takže kdykoliv se klient ocitne v nesnázích, může se za pomoci aplikace během chvilky
spojit se svým makléřem a nechat si poradit. A navíc díky autorizaci klientského profilu si
může do aplikace stáhnout všechny aktuální smlouvy a údaje napojené na dané vozidlo –
nemusí je tedy vyplňovat ručně.

Aplikace AutoMobil je ke stažení pro Android i iOS

google-play-badgeapp-store_cz-01

Jedná se o první (beta) verzi aplikace, na které vývojáři INSIA neustále pracují s cílem zjednodušit a zpříjemnit její užívání.

Bezkonkurenční podmínky pro partnery sítě INSIA

INSIA je jednou z největších sítí pojišťovacích a hypotečních makléřů, která klade veliký důraz na vývoj nejmodernějších online nástrojů a sjednavačů, speciálně navržených pro potřeby hypotečních a pojišťovacích makléřů. Spustila například komplexní technologický projekt, který posouvá klientskou zkušenost na úplně novou úroveň. Vysoce personalizované video s přehledem pojištění auta! Video sbírá jedno ocenění za druhým, nejdříve se dostalo do finále Microsoft Awards 2019 a pak zvítězilo v soutěži CX Awards.

Členům sítě nabízí bezkonkurenční podmínky a celou řadu výhod, díky kterým jsou vždy o krok před konkurencí. Komplexní podpora nezávislých makléřů je základním stavebním kamenem podnikatelské filozofie sítě INSIA.