Střípky z akce roku INSIAFEST 2019

958

I letos se partneři INSIA potkali v Olomouci na dalším ročníku odborné konference INSIAFEST. Již tradičně na ně čekaly dva dny nabité těmi nejzajímavějšími přednáškami a informacemi. Zájem o akci byl veliký, nakonec se zúčastnilo celkem přes 250 návštěvníků!

Zahájení konference

INSIAFEST 2019 zahájil poutavou přednáškou Ivan Špirakus, generální ředitel INSIA a.s. Ve své prezentaci tradičně zhodnotil úspěšné působení společnosti INSIA a představil novinky, které společnost čekají.

V průběhu zahájení konference vystoupili i zástupci generálního partnera, Martin Žáček, předseda představenstva a generální ředitel české i slovenské UNIQA pojišťovny a Wolfgang Friedl, člen představenstva a obchodní ředitel UNIQA pojišťovny.

Jak správně telefonovat

Následovala přednáška, o kterou se postarala hlavní osobnost konference – Miroslav Princ. Mirek rozkryl účastníkům konference tajemství úspěšného prodeje přes telefon. Dozvěděli se spoustu zajímavých a praktických triků, jak se při telefonování chovat a jak navýšit prodeje. Mirek je chodící inspirací a opravdovým odborníkem ve svém oboru.

Odhalení revolučního systému ve vyplácení provizí

Po obědě následovala panelová diskuze Ivana Špirakuse a Martina Žáčka, během které došlo na slavnostní odhalení revolučního systému výplat. V odpoledních hodinách následovaly bloky odborných přednášek na zajímavá témata, které pokračovaly i během pátečního dopoledne.

Autogramiáda i olympiáda

Před zahájením večerního programu proběhla autogramiáda Miroslava Prince a Ivana Špirakuse, kteří podepisovali speciální vydání knihy Prodávejte tam, kde kupují. S přednáškou vystoupila dokonce i Kateřina Neumannová, bývalá česká běžkyně na lyžích a cyklistka, olympijská vítězka a mistryně světa v běhu na lyžích.

Příjemným ukončením dne byl slavnostní večer spojený s oslavou 11. ročníku konference INSIAFEST a předáním cen TOP obchodníkům v jednotlivých kategoriích.

Po ocenění nejlepších obchodníků došlo na každoroční tombolu, na které se letos vybralo rekordních 100 000 Kč. Výtěžek z tomboly bude tak jako každý rok použit na podporu adoptovaných dětí a ještě navíc pro dva vítězné projekty, které si odhlasovali účastníci přímo na konferenci.

Večerní soutěž týmů a profesionální fotograf

V průběhu večera se účastníci zabavili při soutěži týmů. O zábavu se postarala dívčí hudební skupina The Apples a artista David Pargač. Pro účastníky konference byl připraven i profesionální fotograf, který jim udělal zdarma profilovou fotografii.

Video z konference

Děkujeme všem zúčastněným za výbornou atmosféru a těšíme se na další ročník konference INSIAFEST!

Přidáte se i Vy?