Vychytávky, které finančním poradcům vydělávají více peněz

837

Jste pojišťovací nebo hypoteční specialista a chcete se mít lépe? A co byste řekli na to, kdybyste dostali do rukou kromě online nástrojů i další vychytávky, díky kterým toho zvládnete více? Pojďme si je představit!

  1. Online schůzka, kdykoliv se vám zachce

V dnešní době jsou online schůzky kolikrát jedinou možnou formou setkání s klientem. A proto jsme poradce sítě INSIA vybavili vychytávkou na míru, díky které můžou kdykoliv uspořádat video schůzku se svým klientem. Z chytrého telefonu, počítače, na pár kliknutí.

  1. Prohlubování vztahu mezi poradcem a klientem

Uvědomujeme si, že vztah mezi klientem a poradcem je důležitý. Líbilo by se vám, kdybyste měli k dispozici vychytávku, která za vás buduje a prohlubuje vztah s vaším klientem?

Máme na mysli personalizované emaily, které automaticky chodí klientům jménem poradce pár dní po uzavření autopojištění. Klientovi přijde e-mail se shrnutím pojištění, připomenutím platebních údajů, možností připojistit se a kontaktem na Vás. Nemusíte se o nic starat. Personalizované e-maily rozešleme za Vás. Klient uvidí, že Vám na něm a jeho potřebách skutečně záleží.

Kromě personalizovaných emailů máme i personalizované videa. Ty navazují na  e-mail a hravou formou ukazuje klientovi, co všechno má pojištěno. Rovnou klienta vyzývá i k připojištění, a tak vám může generovat další příjem.

  1. Už žádné přepisování údajů o klientovi ručně

V INSIA není potřeba přepisovat údaje o klientovi do systému ručně. Díky aplikaci Yeti Mobile dokážete lehce ofotit občanský průkaz klienta. Zabere to jen pár vteřin. Stačí k tomu občanský průkaz klienta, mobilní telefon a aplikace Yeti Mobile.

  1. Personalizované propagační materiály

Propagační materiály, na kterých jsou vaše kontaktní údaje včetně mapy kanceláře a fotky, jsou další skvělou příležitostí, jak ohromit klienta. Po schůzce s vámi mu zůstane hodnotný materiál plný zajímavých informací.

K dispozici budete mít nejrůznější produktové letáky, ale i tištěný newsletter ve formátu A4, který je nabitý aktuálními informacemi ze světa financí.

Co dalšího můžete získat?

S INSIA  nešlápnete vedle. Záda vám bude krýt silná a prověřená společnost. Získáte bezkonkurenční podmínky a zázemí, o které se můžete opřít. Na trhu působíme od roku 1992 a vy můžete lehce využít všeho, co jsme se naučili a vybudovali. Více než 1 700 spokojených partnerů v Česku a na Slovensku mluví samo za sebe. Díky strategickému partnerství s MARSH, největším pojišťovacím makléřem na světě, budete mít vy i vaši klienti příležitosti, o kterých se Vám ani nesnilo.

Chci se o spolupráci dozvědět více