Příběh nováčka – proč jsem si vybral INSIA jako partnera

843

Přečtěte si rozhovor s Andrejem Tapunovem, jednatelem společnosti VITBEL Plus s.r.o., který je členem sítě INSIA od konce roku 2018.

Proč jste se rozhodl pro INSIA?

Důvodů, proč jsem se rozhodl pro INSIA, bylo hned několik. Jedním z nich jsou vyšší provize. Mám za sebou 10 let u konkurence, kde byl systém odměňování postaven jinak (podobně jako v MLM) a přestal mi vyhovovat.

Podmínky spolupráce s INSIA mi připadaly férovější. Rozhodování nebylo nikterak složité, byly to jednoduché počty. Dalším důvodem byl inteligentní sjednavač autopojištění IGNÁC, který mi usnadňuje práci. Jde o opravdu hodně šikovný nástroj, díky kterému je celý proces sjednání autopojištění mnohem jednodušší a rychlejší. Čas jsou peníze.

V čem je podle Vás INSIA výjimečná?

Jednoznačně v provizích, protože jsou vysoké a chodí přesně tak, jak mají. Celkově se mi líbí přístup INSIA a její smysl pro férovost.

Podmínky spolupráce jsou nastavené tak, aby byli všichni spokojeni.

Jako výjimečný vnímám i software Yeti, na který si člověk sice chvíli zvyká, ale když už si zvykne, tak to stojí za to.

Za zmínku stojí určitě i šikovné aplikace, jako je např. IGNÁC. Dokud s ním člověk nezačne pracovat, tak neví, o co přichází.

Jak hodnotíte spolupráci s INSIA?

Se spoluprací s INSIA jsem spokojený. Provize chodí, jak mají, podmínky spolupráce jsou férové a moderní nástroje mi šetří čas. Je tu pár maličkostí, které bych změnil, ale to už je spíše o mých návycích.