Přemýšlíte o změně? Zkuste rok 2022 s INSIA  ​​​​​​​a podnikejte přesně podle vašich představ!

425
Nevyšlo Vám to loni podle představ? Zkuste rok 2022 s INSIA a uvidíte tu změnu!

Chcete bezkonkurenční podmínky a zázemí, díky kterým dokážete více? Vyzkoušejte pohádkový servis prověřené společnosti a získejte výhody, o kterých se Vám ani nesnilo.

Získejte to nejlepší a vydělávejte TOP provize

Díky strategickému partnerství s MARSH, největším pojišťovacím makléřem na světě, se Vám otevřou dveře do světa, kde není nic nemožné. Objevíte příležitosti, které jste doteď neměli. A navíc získáte i TOP provize.

Dělejte to tak, jak chcete Vy

Víte, jak chutná absolutní svoboda při budování vlastní firmy? Nikdo nad Vámi nestojí a nenutí Vás do obchodů ani náborů. Nemusíte plnit žádné plány, a je jen na vás, kdy a jak budete pracovat.

V INSIA Vám dokonce zůstane kmen klientů, i když se rozhodnete spolupráci v budoucnu ukončit. Vy rozhodujete o tom, jak a kolik budete vyplácet lidem ve své firmě.

Férové jednání a transparentní smlouvy

Hrajeme fér. U nás háčky ve smlouvách nenajdete. Podmínky spolupráce jsou jasné, pochopitelné a férové. Předem víte, na čem jste a jaké jsou vaše provize.

Na legislativu nejste sami

Na pojistném trhu je to jako na horské dráze, legislativní změny, nekonečná byrokracie, to vše Vás zdržuje od obchodu. Víme, že potřebujete vydělávat peníze a nemáte čas řešit papírování. Od toho jsme tu my, Vy děláte byznys, my zajišťujeme zbytek.

Online nástroje, které vám usnadní práci

Získáte nejmodernější online nástroje vyvinuté přímo pro potřeby finančních poradců, díky kterým ušetříte čas a vyděláte více peněz.

Speciální systém Yeti se postará o to, abyste měli dokonalý přehled o Vašem podnikání. Klienti, dokumentace, provize, to vše máte na jednom místě a jako na dlani.

Dále jsou pro vás připraveny nejrůznější kalkulačky, metodiky, srovnávače a sjednavače, které usnadní a zefektivní Vaší práci.

Novinka: Aplikace AutoMobil, která poslouží ZDARMA vám i vašim klientům

Jednou z nejpoužívanějších aplikací, která pružně reaguje na potřeby našich makléřů i jejich klientů, je například mobilní aplikace AutoMobil. Je úplně zdarma a vy i vaši klienti si tam můžete nahrát například zelenou kartu a mít ji tak vždy po ruce. Když jste navíc makléř sítě INSIA, tak v aplikaci vaši klienti najdou kontakt přímo na vás.

Roční plán, který Vám pomůže dosáhnout vašich cílů

Víme, že nastavení ročních plánů je důležité pro rozvoj a růst Vaší firmy nebo skupiny.
Díky dobře nastavenému plánu můžete v průběhu roku kontrolovat, jak si Vaše firma a partneři vedou, a kde je třeba ještě přidat. A právě proto si v INSIA můžete sami nastavit plán, který Vám pomůže dosáhnout toho, co si vytyčíte.

Co vše můžete získat?

Tak na nic nečekejte a spolupracujte v roce 2022 se společností, díky které zvládnete cokoliv!

Chci se o spolupráci dozvědět více