Regionální setkání INSIA 2022 jsou úspěšně za námi!

1439

Koronavirová situace se zklidnila a tak jsme v INSIA konečně mohli zrealizovat oblíbená Regionální setkání, která se letos uskutečnila v celkem 8 městech. Byla to skvělá příležitost, díky které jsme se mohli zase všichni potkat a vyměnit si cenné zkušenosti. A všichni jsme si to náramně užili.

8 měst úspěšně za námi

Regionální setkání probíhala od dubna do května a uskutečnila se v Olomouci, Brně, Pardubicích, Praze, Plzni, Liberci, Teplicích a Svachově Lhotce.

Nabitý program je základ

Jako obvykle jsme na Regionálních setkáních představili našim partnerům všechny důležité novinky. Ohlédnuli se za těmi největšími úspěchy roku 2021 a probrali naše budoucí plány a strategie. Již tradičně došlo i na vyhlášení našich nejúspěšnějších koordinátorů. Své slovo dostali také produktoví specialisté INSIA a přítomni byli i zástupci pojišťoven.

I když generální ředitel nemohl dorazit, poradili jsme si

I když se nemohl Ivan Špirakus, generální ředitel INSIA, kvůli nabitému programu zúčastnit regionálních setkání osobně, měl na každém z nich úvodní slovo a tak tam byl přítomen alespoň v digitální podobě. Jak se říká, když nemůže Mohamed k hoře, musí hora k Mohamedovi.

regionalni_1regionalni_2regionalni_3regionalni22 regionalni22bregionalnI22c

Chcete se i vy připojit k INSIA a užívat si bezkonkurenčních výhod? Zjistěte více!

CHCI ZJISTIT VÍCE