Vychytávka pro pojišťovací a úvěrové specialisty! Vyzkoušejte zdarma online KATALOG produktů

466
katalog_produktu

Společnost INSIA a.s. boří zajeté pořádky a umožňuje i pojišťovacím specialistům mimo síť INSIA vyzkoušet zdarma revoluční online nástroj – KATALOG pojišťovacích a finančních produktů. Zájemci si tak mohou na 14 dní bezplatně osahat jedinečného pomocníka, který jim ušetří spoustu času. Jak online KATALOG získat?

I když je v pojišťovnictví obrovská konkurence, společnost INSIA si nenechává to nejlepší jen pro sebe. Umožňuje tak specialistům i mimo síť vyzkoušet zdarma na 14 dní moderní online nástroj, díky kterému jim půjde práce lépe od ruky.

Jsme přesvědčeni, že klient je pro pojišťovacího specialistu to nejdůležitější. Máme ověřené, že díky KATALOGU ušetří poradce spoustu času, který pak může věnovat svému klientovi. A proto jsme se rozhodli tento užitečný online nástroj zpřístupnit všem na 14 dní zdarma, aby si ho mohli sami vyzkoušet.“ Radek Havlena, ředitel strategického rozvoje INSIA a.s.

KATALOG je však jen střípek z nástrojů, které mají poradci INSIA pro svoji práci k dispozici.

“Nic neskrýváme. Domluvte si s námi schůzku a ukážeme Vám toho více,” doplnil Radek Havlena.

Jednodušší už to být nemůže!

Proces získání KATALOGU zdarma je pro zájemce velmi jednoduchý. Stačí vyplnit kontaktní formulář na stránce www.katalognazkousku.cz a do 2 dnů jim přijdou přihlašovací údaje!

DoKATALOGU se lze připojit přes počítač, notebook, tablet nebo chytrý telefon. Makléř s sebou díky tomu nemusí tahat tašku s hromadou papírů – KATALOG mu je vždy po ruce!

Navíc je KATALOG průběžně aktualizován a doplňován o nejnovější pojistné podmínky. Makléřům tak zbývá více času na jejich obchody.

Díky filtrům dokáže najít specialista svému klientovi velice rychle produkt, který potřebuje. KATALOG makléře navíc upozorní na výluky a odlišnosti v podmínkách finančních produktů. Vše je velmi jednoduché a intuitivní.

Co je INSIA?

INSIA je jednou z největších sítí pojišťovacích a hypotečních makléřů, která klade veliký důraz na vývoj nejmodernějších online nástrojů a sjednavačů, speciálně navržených pro potřeby hypotečních a pojišťovacích makléřů. Spustila například komplexní technologický projekt, který posouvá klientskou zkušenost na úplně novou úroveň. Vysoce personalizované video s přehledem pojištění auta! Video sbírá jedno ocenění za druhým, nejdříve se dostalo do finále Microsoft Awards 2019 a pak zvítězilo v soutěži CX Awards.

Členům sítě nabízí bezkonkurenční podmínky a celou řadu výhod, díky kterým jsou vždy o krok před konkurencí. Komplexní podpora nezávislých makléřů je základním stavebním kamenem podnikatelské filozofie sítě INSIA.