Hledáme pojišťovací a hypoteční specialisty, kteří se chtějí mít lépe!

908

Chcete bezkonkurenční podmínky a zázemí, díky kterým dokážete více? Právě hledáme nové partnery sítě INSIA. Vyzkoušejte servis prověřené společnosti a získejte výhody, o kterých se Vám ani nesnilo.

Neomezené možnosti díky TOP partnerství

Díky strategickému partnerství s MARSH, největším pojišťovacím makléřem na světě, se Vám otevřou dveře do světa, kde není nic nemožné. Objevíte příležitosti, které jste doteď neměli.

Absolutní svoboda ve Vašem podnikání

V INSIA nad Vámi nikdo nestojí a nenutí Vás do obchodů ani náborů. Nemusíte plnit žádné plány, a je jen na vás, kdy a jak budete pracovat. Kmen klientů Vám navíc zůstane i v případě, že se rozhodnete spolupráci v budoucnu ukončit. Vy rozhodujete o tom, jak a kolik budete vyplácet lidem ve své firmě.

Férové jednání a transparentní smlouvy

Hrajeme fér. U nás háčky ve smlouvách nenajdete. Podmínky spolupráce jsou jasné, pochopitelné a férové. Předem víte, na čem jste a jaké jsou vaše provize. Žádné skryté poplatky navíc.

Na legislativu nejste sami

Na pojistném trhu je to jako na horské dráze, legislativní změny, nekonečná byrokracie, to vše Vás zdržuje od obchodu. Víme, že potřebujete vydělávat peníze a nemáte čas řešit papírování. Od toho jsme tu my, Vy děláte byznys, my zajišťujeme zbytek.

Online nástroje, které vám usnadní práci

Získáte nejmodernější online nástroje vyvinuté přímo pro potřeby finančních poradců, díky kterým ušetříte čas a vyděláte více peněz.

Speciální systém Yeti se postará o to, abyste měli dokonalý přehled o Vašem podnikání. Klienti, dokumentace, provize, to vše máte na jednom místě a jako na dlani.

Dále jsou pro vás připraveny nejrůznější kalkulačky, metodiky, srovnávače a sjednavače, které usnadní a zefektivní Vaší práci.

 

 

Co vše můžete získat?

Tak na nic nečekejte a začněte spolupracovat se společností, díky které zvládnete cokoliv!

Chci se o spolupráci dozvědět více

VOLEJTE +420 734 769 173

PIŠTE NA CERNA.KLARA@INSIA.COM