Proč INSIA Broker News aneb úvodní slovo na závěr

765

Držíte v ruce první vydání INSIA Broker News a možná si kladete otázku, proč jsme vám to vůbec poslali. Je to reklamní leták INSIA? Pokus o nějaké tištěné noviny? Nebo něco jiného?

Když jsem před 11 lety založil webový portál oPojištění.cz, chtěl jsem na český pojistný trh, a zejména tedy makléřům a zprostředkovatelům vůbec, přinášet každý den aktuální zprávy z našeho trhu, ale i novinky ze zahraničí. Prostě trochu přispět ke zvýšení znalostí a přehledu všech, kdo v českém pojišťovnictví pracují. Myslím, že se to celkem daří. Každé úterý či středu najdou tisíce lidí ve svém e-mailu pravidelný souhrn pojišťovacích novinek. Patříte k nim také? Pokud ještě ne, neváhejte si odběr zpráv přihlásit na www.opojisteni.cz.

Něco z této vize šíření informací chci převést i do tohoto tištěného newsletteru, kterým bychom chtěli českým makléřským firmám přinášet zprávy o trhu, technologiích, nových nástrojích pro makléře i produktech tak, jak to vidíme z pohledu INSIA. Český pojistný trh je nyní v přelomovém období. Pár měsíců již platí nový zákon o distribuci pojištění č.170/2018, který nám přinesl řadu nových povinností a ČNB již připravuje otázky na odborné zkoušky, které nás všechny čekají.

Budeme se snažit připravovat pro vás takové informace, které budou přínosné pro vaše podnikání a pomohou vám
v jeho rozvoji.

Velmi uvítám vaši zpětnou vazbu, náměty na články či otázky, na něž hledáte odpověď. Napište mi, prosím, na mail redakce ibn@insia.com nebo přímo mně na ivan.spirakus@insia.com.

Děkuji za pozornost a užijte si hezké léto,

Ivan Špirakus, Generální ředitel