IGNÁC – Nejchytřejší sjednavač autopojištění, který milují pojišťovací specialisté i jejich klienti

498

Na trhu existuje hned několik sjednavačů autopojištění. Jeden z nich ale vyčnívá. Jmenuje se IGNÁC a pojišťovací specialisté ze sítě INSIA si ho nemohou vynachválit.  Skoro 4 roky jim totiž významně usnadňuje práci! V čem je tak výjimečný?

Chytřejší než ostatní sjednavače

IGNÁC přišel na svět v prosinci 2017, na 195. výročí narození Ignáce Šustaly. Nejde o obyčejný sjednavač autopojištění. Byl navržen tak, aby finančním poradcům a hypotečním makléřům ze sítě INSIA co nejvíce usnadnil práci.

Využívá prvky umělé inteligence, je chytřejší a sofistikovanější než jiné sjednavače. Je výjimečný v tom, že neřadí nabídky pouze dle ceny pojištění, ale sám inteligentně vytvoří komplexní nabídku a doporučí poradci nejvhodnější variantu pro klienta, a to hned několik.

Smlouvu sjednáte za 5 minut

U poradců je IGNÁC velmi oblíbený, protože celý proces vyřeší online na pár kliknutí. V reálném čase porovnává a zpracovává nabídky jednotlivých pojišťoven a rovnou umožní sjednání pojistné smlouvy bez podpisu klienta. Navíc automaticky vygeneruje záznam z jednání. Klient tak odchází bez dlouhého čekání s pojištěním, které odpovídá jeho požadavku na cenu i kvalitu.

Láme jeden rekord za druhým

IGNÁC je k nezastavení, což jasně dokazují i jeho výsledky v letošním roce. Od jeho uvedení na trh se přes něj sjednalo 91 000 smluv s objemem pojistného přes 430 milionů Kč.

Hluboká personalizace a automatizovaný servis

Při vývoji IGNÁCe byl kladen důraz i na personalizaci a automatizaci. Po sjednání návrhu pojištění přes IGNÁCe proto přijde klientovi na email shrnutí nejdůležitějších bodů pojistky, jako je počátek platnosti smlouvy, název pojišťovny, platební údaje včetně QR kódu a samozřejmě i kontakt na poradce.

Na email pak navazuje personalizované video, které hravou formou ukazuje klientovi, jaké druhy rizik má u svého vozidla pojištěné a jaké nikoliv. V závěru videa je opět podpořen vztah klienta k makléři – opakováním jeho kontaktních údajů a fotografie.

IGNÁC dokonce umí automaticky připomenout výročí smlouvy, samozřejmě se všemi náležitostmi.

IGNÁC do kapsy samozřejmostí

K dispozici je i mobilní aplikace Ignác Mobile, která umožňuje focení vozidel hned pro několik pojišťoven. Navíc je mobilní aplikace rovnou napojená na sjednané smlouvy, a tak výrazně usnadňuje celý proces sjednávání havarijního pojištění ojetých vozidel.

Neustálý vývoj

Na aplikaci se nepřetržitě pracuje, a tak se v budoucnu mohou poradci INSIA těšit na řadu novinek. Jednou z nich je aplikace AutoMobil, díky které mají klienti INSIA všechny údaje o svém vozidle na jednom místě.

INSIA dlouhodobě klade důraz na vývoj nejmodernějších online nástrojů a sjednavačů, speciálně navržených pro potřeby hypotečních a pojišťovacích makléřů. Členové sítě tak mají bezkonkurenční podmínky a celou řadu výhod, díky kterým jsou vždy o krok před konkurencí.

Chci se o spolupráci dozvědět více